søndag 18. januar 2009

Vi har fått bloggpris!


“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres”.

Prisen har vi fått av ElinG. TUSEN TAKK, ELIN! Ho skriv også blogg, mest om hobbyane sine, haging og quilting, og den finn du HER.

Nå har det seg slik at dei fleste bloggarar eg kjenner har fått denne utmerkinga tidlegare, så eg velger å la den gå vidare til bloggarar av alle slag som skulle forville seg inn på denne offisielle TPT-bloggen. Vennskap er viktig og ein god ting i livet, og det er faktisk slik at internett åpnar mange nye muligheter for å knyte vennskapsband til andre menneske,og mange fleire enn tidlegare. Det er verkeleg eit fargerikt fellesskap "der ute", og eit blomstrande, kreativt nettverk av hyggelege menneske. Eg vil anbefale å utforske dette universet for dei som er åpne for både nye impulsar og nye relasjonar....
Det er også eit faktum at å gå fjellturar i lag gir ein ekstra dimensjon til vennskapet, det gir godt humør, latter og glede - naturopplevingar, spenst i kroppen og kraftig kaloriforbrenning! Kva meir kan ein ønske seg ein vår, sommar- eller haustdag i Nordfjord-? Hurra for vennskap, og hurra for TPT!

Ingen kommentarer: